Varumärken

Förutom vårt eget varumärke Gilda så samarbetar vi med en mängd väletablerade företag för att kunna erbjuda ett variationsrikt och ständigt uppdaterat sortiment. Några exempel på leverantörer ser du nedan.

Ionto Comed

Ionto Comed grundades 1979 och har sedan starten varit ett starkt varumärke att räkna med. Införandet av högkvalitativa helautomatiska behandlingssängar till överkomliga priser för redan 20 år sedan var början på en serie framgångsrika sängmodeller. Idag levererar Ionto Comed allt från lupplampor och arbetsstolar till specialbehandlingar med frekvensströmmar, ultraljud och microabrasion.

Genom att samarbeta med Ionto Comed kan vi erbjuda högteknologisk utrustning i mängder av varianter och prisklasser. Efter offertförfrågan kan vi även erbjuda ytterligare produkter från Ionto Comeds hemsida www.ionto.com.

Ionto Comed


Glamox Luxo

Glamox Luxo Lighting är en ledande leverantör av belysningslösningar och erbjuder ett brett produktsortiment för olika verksamheter. I skönhetsbranschen behövs förstklassig belysning och hjälp av kraftfulla och flexibla förstoringslampor. Glamox Luxos produkter och lösningar är utvecklade och testade av deras tekniker i deras egna forsknings- och testanläggningar och är producerade och certifierade i enlighet med alla relevanta kvalitets- och miljöstandarder. Produkterna är baserade på den senaste tekniken och expertisen samt generationer av erfarenhet.


Glamox Luxo


Sterex

Sterex erbjuder allt för den professionella arbetaren inom epilering. Det var Sterex som år 1982 uppfann engångssteriliserade, tvådelade elektrolysnålar som effektivt gjorde elektrolys till en användbar nålbehandling, som inte längre förknippades med farorna med återanvända nålar. Under åren har Sterex produktportfölj växt och de erbjuder nu ett omfattande sortiment - förutom epileringsapparater och nålar erbjuder de även utbildningar. Sterex produkter är av högsta kvalitet och har snabbt etablerat sig som det ledande varumärket inom området.

Sterex


Sibel

En hudterapeut behöver ett omfattande utbud av produkter, verktyg och tillbehör. Sibel har utvecklats speciellt för den professionella skönhetsspecialisten och erbjuder en rad produkter och apparater för alla typer av ansikts- och kroppsbehandlingar, samt även utrustning i hållbart, högkvalitativt material.

Sibel


Wimpernwelle

Wimpernwelle har arbetat med behandling och kosmetika för ögonen i över 15 år. De erbjuder idag permanent ögonfransböjning som ger ett utmärkt resultat som varar i ca 6-8 veckor! Behandlingen fungerar på korta såväl som på långa fransar tack vare spolar i olika storlek. Produkterna för ögonfransböjning säljs lösa eller i speciella kit och finns både med gelerna i praktiska singelförpackningar eller med gelerna i flaskor. Kiten innehåller allt som behövs inklusive lättläst instruktion.

WimpernwelleRefectoCil

RefectoCil är det ledande frans- och bryn färgningsmärket med ett resultat som håller i upp till 6 veckor! Märket innehåller flera härliga färger samt en blekning (Blond). Den senare skiljer sig från färgerna genom att den endast fungerar tillsammans med "Väteperoxidcreme 3%" och inte med flytande ”Väteperoxid”. Blond bleker upp till 3 steg. Önskar man ljusare ögonbryn så måste man först ljusa upp dem innan de kan färgas. Färgerna kan också blandas för att uppnå önskat resultat.

RefectoCil


Aram Huvis

Sydkoreanska Aram Huvis skapade 2002 världens första mobila huddiagnossystem och är ledande på marknaden sedan dess. Huddiagnossystemet används av de största internationella hudvårdsmärkena som Helena Rubenstein, Lancome, Dior, L´oréal, Elisabeth Arden med flera. Med Aram Huvis unika, patenterade teknik assisteras den professionella terapeuten i sin huddiagnostik. Hudförändringar så som hyperpigmentering kan upptäckas tidigare då kameran ser djupare än det mänskliga ögat. Terapeut och kund får en möjlighet att följa och analysera resultat från kundens hudvårdsrutin och behandlingar med hjälp av trådlös kommunikation.

Aram Huvis