NYHET! Coronaskydd för ansikte Coronavirus har stor inverkan på oss och idag är det ännu viktigare att arbeta hygieniskt och säkert och hålla ett bra avstånd när det är möjligt. Speciellt i vårt yrke är det inte alltid lätt att hålla önskat avstånd.


Nu har Gilda Cosmetic en mycket bra lösning importerad från Holland. En högkvalitativ, flexibel och lättanvänd skyddsskärm för ansikte. Skärmen är lätt att använda för flera olika ansiktsbehandlingar, även för utrustning med kablar. Kunden känner sig väl skyddad även om terapeuten måste komma närmare under behandlingen. Det är ett extra skydd som kan hjälpa dig att öppna din salong igen eller visa dina kunder att du gör allt för att arbeta så säkert som möjligt. Eller för skolor att använda under sina lektioner där lärare och elever arbetar nära kunderna och varandra.

Lägg en handduk eller kudde under kundens huvud och skärmen ligger stabilt. Du kan enkelt ändra skärmens position om du behöver mer utrymme under skärmen eller komma närmare din kund. Dessutom är det lätt att vrida om det behövs under din behandling.

Skärmen är tålig och mycket lätt att rengöra med alkohol upp till 80%.

Se film om skyddsskärmen här

Till produkten