Referenskunder

Julia-Markolainen


Julia Markolainen
Milepa Beautiful, Helsingborg


”Gildas produkter har absolut motsvarat mina förväntningar! Jag hade problem med min hud under många år – akne, obalans, inkapslingar och annat. På Gilda Skolan, där jag gick min hudterapeututbildning, arbetade vi med Gilda-serien och då kunde jag förbättra min hud. Jag kunde även se på salongskunderna, under praktikperioden på skolan, hur effektiva och resultatinriktade produkterna var. Nu har min hud balans, lyster och jag har fin hud! Mina favoritprodukter är Cleansing Oil, Vitamin C Super Serum, Vitamin A Retinol Emulsion, Perfect Protection Cream och AHA Mask. De hjälper mig att känna mig ren, jag får antioxidanter och fukt, och AHA Mask jobbar mot anti-age samt ger lyster till min hud.

En typisk Gilda-kund tänker på produkternas innehåll – att produkterna ska ge resultat. Kommentarerna från mina kunder brukar vara att de känner sig fräscha efter behandlingen, att AHA hjälpte till att ta bort deras pigmentfläckar eller att de får så fin lyster att de inte behöver någon makeup. De är supernöjda och de behöver inte leta efter något annat, för att Gilda-serien har allt, oavsett vilken hudtyp man har!”Jenny-Petersen


Jenny Petersen
Dermatica, Floda


”Jag valde att arbeta med Gilda-serien för att den ger en härlig upplevelse såväl på huden som doftmässigt. Det är ett väldigt kvalitativt märke - enkelt för kunden att använda och produkterna går att köpa för överkomliga pengar. Då jag har personlig erfarenhet av ett gott resultat på huden av produkterna så är det enkelt att rekommendera dem vidare när kunderna kan se mitt goda resultat. Jag känner mig väldigt bekväm med produkterna och de är enkla att jobba med. Produkterna som finns framtagna idag är kanon. Cleansing Oil är en absolut favorit. Den har en härlig doftupplevelse huden känns fantastiskt ren och fräsch efter att man använt den. Rengöring är ju dessutom steg ett till en välmående hud. Jag kom i kontakt med Gilda-serien när jag utbildade mig till hudterapeut på Gilda Skolan i Göteborg år 2004. Efter det har jag drivit min egen hudvårdssalong i Floda och Gilda har varit det självklara valet att arbeta med sedan start. Jag kan absolut rekommendera andra hudterapeuter att bli återförsäljare av produkterna.”


Din tid skönhetssalong


Lena Bjurinder
Din tid Skönhetssalong, Stockholm


”Jag har handlat behandlingsängar och en lupplampa. Jag ville ha de bästa sängarna som går att köpa i Sverige och det var Gilda Cosmetic som hade dem. Som jag bedömer det så är sängarnas och lupplampans kvalitet den allra bästa. Sängarna har tysk superkvalitet och jag är väldigt nöjd. Sedan så ger de även en utmärkt service på företaget!”Varbergs kusthotell


Christina Hägerhäll
Varbergs kusthotell


”Vi har handlat behandlingsängar och handduksvärmare till våra ansiktsbehandlingar. Efter att ha kikat på olika alternativ kom vi fram till att Gilda Cosmetic hade de produkter som passade våra önskemål gällande kvalitet och utformning bäst. Vi är nöjda med Gilda Cosmetic som leverantör och när vi har haft synpunkter har vi blivit väl bemötta. Jag tycker att man får en snabb återkoppling när man ringer eller mailar och de försöker lösa de problem som uppstår på ett bra sätt.”