Basapparatur

Som aktiv i skönhetsbranschen har du möjlighet att tillgodose dina kunders krav med hjälp av vår basapparatur. Med elektroterapi, oavsett vilken behandlingsmetod du väljer, har du möjlighet att sätta prägel på din salong genom att erbjuda dina kunder en härlig upplevelse i kombination med resultat de inte kan uppnå hemma. Att använda sig av elektroterapi kan också vara ett sätt att profilera sig själv och sin salong tydligare i en bransch där konkurrensen om kunderna ökar.

Det blir mer avancerad hudvård på en marknad där kunder blir alltmer medvetna och ställer högre krav på att man är uppdaterad och förnyar sig. Genom att komplettera din utrustning kan du erbjuda moderna, skräddarsydda behandlingar och därigenom synas.

Här visar vi ett allsidigt utbud av behandlingsapparater som kan användas var för sig eller kombinerat med varandra för att uppnå ännu bättre resultat. Behandlingsapparaterna kan användas till behandlingar för såväl ansikte som kropp och tillfredsställer både kundernas och terapeutens behov av komfort, kvalitet och resultat.