OM FÖRETAGET

Gilda Cosmetic AB grundades 1988 i Göteborg av Gilda Liljeblad. Vi erbjuder ett av Sveriges största sortiment av hudvård, salongsutrustning och tillbehör till företag i skönhetsbranschen. Allt från behandlingssängar och apparatur till lupplampor och vaxtillbehör. Våra kunder är hudvårdssalonger, spa-anläggningar, fotvårdsspecialister, hudkliniker och övriga företag inom branschen.

För att du skall få den bästa tänkbara utrustningen samarbetar vi med ett urval av erkända producenter och leverantörer av kvalitetsprodukter inom hud- och kroppsvård samt kosmetisk teknologi Vi erbjuder även vår egen resultatinriktade hudvårdsserie Gilda

Till koncernen räknas även Gilda Skolan som är en av Sveriges ledande utbildningar för diplomerade hud- och spaterapeuter.


Detta utmärker oss

• Brett utbud - över 1000 artiklar!
Vi erbjuder ett av Sveriges största sortiment av hudvård, salongsutrustning och tillbehör.

• Gratis frakt vid köp för över 3000 kr!
Vi erbjuder fri frakt på alla ordrar över 3000 kr exkl. moms. Vi hjälper dig på så sätt att hålla nere slutkostnaden när du gör större ordrar hos oss.
För ordrar under 3000 kr gäller 150 kr fraktavgift.
Vill du att fraktbolaget ringer dig innan leverans medför detta en aviseringskostnad på 95 kr, oavsett orderstorlek.

• Personlig service!
Behöver du råd och tips kring våra produkter? Är du osäker på hur webb-shopen fungerar eller har du övriga frågor? Kontakta oss för hjälp, vi finns här för dig. Vår ambition är att ge dig det lilla extra och en service utöver det vanliga.

• Bra priser, hög kvalitet, snabba leveranser!
Vi samarbetar enbart med erkända producenter och leverantörer för att kunna erbjuda dig de bästa produkterna till de bästa priserna.

• 25 års erfarenhet som skönhetsleverantör!
Gilda Liljeblad startade företaget för över 25 år sedan. Idag har det växt till ett välrenomerat företag i branschen.

• Inga krav på minimiorder!
Handla hur mycket eller hur lite du vill. Hos oss finns inga krav på minimiorder.

• Delbetalning!
Vi samarbetar med ett finansieringsföretag som hjälper till med delbetalning. Du kan till exempel dela upp kostnaden på 12, 18, 24 eller 36 månader.