Gilda hudvård

 

GILDA - innovativ hudvård, synbart resultat

Gilda hudvårdsserie skapades av Gilda Liljeblad år 1988 i Göteborg med fokus på resultat och aktiva ingredienser. Gilda använder sig av höga koncentrationer av kraftfulla ingredienser med vetenskapligt bevisad effekt i synergistiskt, innovativa leveranssystem för att effektivt behandla olika hudtyper och hudtillstånd. AHA-syror (Alpha Hydroxy Acids) och peptider i korrekt sammansättning, kombination och styrka, liksom A-vitamin och antioxidanter som C- och E-vitamin arbetar för att ge en välmående hud med synligt resultat. Du kan förvänta dig ett yngre och vackrare utseende med en förbättring av till exempel akne, rynkor, stora porer eller hyperpigmentering.

Gilda är den nya generationens hudvård med aktiva hudvårdsprodukter som effektivt påverkar hudens struktur och balans. Vi arbetar med ett unikt mikroinkapslingssystem som bevarar vitaminer färska genom att isolera dem i kapslar. Vitaminernas egenskaper kan lagras under en lång period och hela 95-97% av de färska, aktiva vitaminerna hamnar direkt på huden vid insmörjning.

Produkterna är under löpande utveckling och utgår ifrån de senaste forskningsrönen. Detta görs i samarbete med ledande kemister inom kosmetisk kemi och tillverkning av hudvård. Med vår gedigna erfarenhet och kunskap ser vi till att alltid vara i framkant när det gäller våra produkter.

Produkterna säljs på skönhetssalonger över hela Sverige där hudterapeuter skräddarsyr ett behandlingsprogram och guidar kunden till rätt produkter för just dennes huds specifika behov.


Varför Gilda?

Nedan framgår några av våra hörnstenar och riktlinjer som gör att vi kan erbjuda högkvalitativa produkter som ger resultat på huden, oavsett hudtyp. 

• Innovativt - Med över 40 års erfarenhet av skönhetsbranschen har vi koll på dåtid, nutid och framtid. Vår breda kompetens och innovativa förmåga gör att vi hela tiden utvecklar våra produkter enligt de senaste forskningsrönen och den senaste teknologin..

• Resultat - Produkterna baseras på effektiva kombinationer av aktiva ingredienser med vetenskapligt bevisad effekt. 

• Professionellt - Säljs endast av hudterapeuter med SHR- eller CIDESCO-godkänd utbildning. I vår webb-shop hjälper våra hudterapeuter gärna till med rekommendationer.

• Skräddarsytt - Produkterna är anpassade efter olika hudtyper. Våra produkter passar både kvinnor och män.