Gilda Liljeblad

Bli vår partner

Gilda Liljeblad erbjuder stärkande partnerskap för återförsäljare. Vår expertis och passion för både hudvård och affärer tar fram ditt bästa jag, dina bästa förmågor och din bästa försäljning. Vi vill gärna bli din partner i framtiden och vi uppmuntrar dig att bli återförsäljare enligt vårt nya koncept. Innehållet i våra nya produkter är till stor del samma som tidigare, med samma genomgående höga kvalitet. Den största nyheten är en ny, modern design och en del nya produktnamn. Med oss som partner kommer du att få ta del av en hög kunskapsnivå och en gedigen marknadsplan. Förändringen mot hur det sett ut tidigare hos oss innebär att du inte längre kommer att kunna köpa enskilda produkter.

Startpaket

Vi erbjuder dig att köpa ett inledande startpaket med tillhörande marknadsmaterial och du kan med hjälp av detta förvänta dig ett långsiktigt gott resultat. Innehållet i startpaketet är väl genomtänkt med allt du behöver för att öka din försäljning. Gilda Liljeblad har identifierat sex avgörande steg till bästa möjliga hudhälsa. Varken mer eller mindre. Baserat på dessa sex steg har vi omsorgsfullt formulerat det urval av produkter som behövs för att möta kundens olika behov. Därför innehåller vårt startpaket produkter inom alla sex steg; rengöring, ansiktsvatten, serum, specialvård, krämer och ansiktsmasker. Totalt 18 st olika konsumentprodukter med tillhörande salongsprodukter. Med i paketet får du marknadsmaterial och testers.


Dina fördelar som partner

Vi har kunskapen: Gilda Liljeblad är vårt eget varumärke där vi har tagit fram den serie som vi själva vill ha och som våra kunder efterfrågar. Produkterna tillverkas efter våra egna recept och vi har därför all nödvändig kunskap kring ingredienser och användningsområden. Vi finns alltid här som stöd för dig och svarar gärna på dina frågor.
Vi utbildar dig: Vi delar gärna med oss av kunskapen kring våra produkter. Vi vill att du som återförsäljare ska känna dig trygg och kunna individanpassa en hudvårdsrutin som är framtagen för att ta fram kundens bästa jag. Vi erbjuder därför våra partners en grundlig utbildning kring våra produkter.
Vi hjälper dig att synas: Vi erbjuder marknadsföring i form av en gedigen kampanjplan, konsumentbroschyrer, handdukar, hårband, påsar och samples.

Vi vill gärna bli din partner. Kontakta oss så berättar vi mer.


Mail: info@gildaliljeblad.se

Tel: 031-16 87 87